Menu

ОВА: ситуація в регіонах України станом на 21 березня

Армія російської федерації за добу здійснила атаки на дев’ять областей України, є загиблі і поранені цивільні.

Об этом сообщает Компромат PRO

Про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 вівторка, 21 березня.

У Чернігівській області за добу ворог тричі обстріляв прикордонні території Новгород-Сіверського району з мінометів. Без жертв та руйнувань.

У Сумській області зранку війська рф обстріляли з артилерії Білопільську та Новослобідську громади. Дані про наслідки уточнюються.

Вночі росіяни били із САУ по території Есманської громади (чотири удари), з мінометів – по Середино-Будській громаді (три удари), з артилерії — по Білопільській громаді (два удари).

Вчора протягом дня ворог здійснив обстріли територій Юнаківської, Краснопільської та Білопільської громад. Білопільська громада перебувала під обстрілом практично протягом усього дня.

У Дніпропетровській області вчора російські війська двічі атакували Нікопольський район безпілотниками. Снаряди із дронів поцілили по Марганецькій громаді. Загиблих та постраждалих немає.

У Запорізькій області за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Чарівне, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Малинівка, Червоне, Плавні, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір’я, Преображенка, Зелений Гай, Затишшя, Кам’янське, Степове.

Надійшло 13 повідомлень про руйнування житла та об’єктів інфраструктури.

У Харківській області у вівторок зранку російська армія з мінометів обстріляла село Басове. Зафіксовано понад 20 ударів. Пошкоджено лінії електропередач, відсутнє електропостачання. Жертв немає.

Вчора на Слобожанському напрямку ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Глибоке, Мороховець, Вовчанськ, Землянки, Красне Перше, Дворічна, Западне, Кам’янка, Красне, Новомлинськ, Стрілеча та Чугуївка.

На Куп’янському напрямку війська рф намагалися безуспішно прорвати оборону, здійснивши артилерійські обстріли населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення. Під вогнем перебували райони Куп’янська, Крохмального та Берестового.

У Луганській області на Куп’янському та Лиманському напрямках росіяни безуспішно намагалися прорвати оборону, здійснивши артилерійські обстріли Невського, Піщаного, Білогорівки та Діброви.

У Донецькій області вночі ворог здійснив ракетний обстріл Костянтинівки. Пошкоджені приватні будинки, газогін, зруйнований дитсадок. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Вчора російська армія завдавала ракетного удару, авіаударів, била із РСЗВ "Град", артилерії, танків. Під обстрілами опинились Авдіївка, Бахмут, Часів Яр, Костянтинівка, смт Велика Новосілка, села Карлівка, Сєверне, Ласточкине, Трудове, Новокалинове, Максимільянівка, Орлівка, Тоненьке.

По області за добу двоє людей загинули і троє дістали поранення.

У Миколаївській області, за даними Повітряного командування "Південь", вчора сили і засоби протиповітряної оборони знищили два російські БпЛА.

У Херсонській області за минулу добу загарбники здійснили 66 обстрілів, випустивши 393 снаряди з важкої артилерії та "Градів".

Херсон ворог обстріляв тричі, снаряди влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.

Одна людина загинула, семеро (з них одна дитина) — дістали поранення.

російські війська били по селу Микільське Дар’ївської тергромади, є поранені. Пошкоджені щонайменше п’ять приватних будинків. 33-річна жінка через уламкову травму втратила руку, також дістав поранення 39-річний чоловік.

У селі Львове Тягинської громади внаслідок атаки дрона двоє людей дістали поранення ніг.

Армія рф обстріляла селище Антонівка. Пошкоджені церква, двері будинків та мікроавтобус. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

У лісосмузі за селом Станіслав на ворожій міні підірвався та загинув 18-річний хлопець.

Поблизу села Мала Олександрівка 35-річний чоловік натрапив на ворожу вибухівку у лісосмузі та дістав важку травму.

Зі звільненої від російських загарбників території області евакуйована ще 41 людина.

Фото з відкритих джерел


Источник: Преступная Россия