Menu

The LVS Kithen – ресторан, який відроджує велич міста Біла Церква! (ВІДЕО)

The LVS Kithen – ресторан, який відроджує велич міста Біла Церква! (ВІДЕО)

Кухарі ресторану LVS Kithen, який працює у Білій Церкві, відроджують частину кулінарної історії цього міста

Об этом сообщает Инсайдер

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Відома графиня Олександра Браницька, на честь якої названо дендропарк у Білій Церкві, вирізнялась не лише своїми внесками в історію міста, а й вишуканими у всьому смаками. В тому числі і у стравах.

А відродити частину кулінарної історії вдалось кухарям ресторану LVS. Чудове місце в Білій Церкві, що має неповторну атмосферу. Де для кожного завжди готовий особливий рецепт зустрічі, що завжди проходить за найкращим сценарієм. А відтепер завітавши, маємо можливість смакувати досконалими стравами з віковою історією.

Першою до уваги представлена страва "Раковий суп". Історія починається з того, що за час панування Браницьких, в так званій Галендерні добували золото. А навпроти біля Палієвої гори печерували раків. І тільки їх готували для поважних гостей. Бо вважалося, що це золоті раки.

Так, що замовляючи раковий суп – Ви поважна особа! Особисто в цьому переконатись, спробувавши такі страви, ви можете за адресою Торгова площа 8, що в центрі міста, орієнтир Торгові ряди БРУМ. Де Вас вже чекають!

Нагадаємо, що детективи БЕБ викрили чергову схему реалізації нелегальних електронних цигарок та рідин для заправки у Київській області.


Источник: Редакция