Menu

Наєв вручив у госпіталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення в боях за Україну

Читать на русском

Наєв вручив у госпіталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення в боях за Україну
Наєв вручив у госпіталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення в боях за Україну

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав поранених воїнів, які проходять лікування у Чернігівському військовому госпіталі. Він вручив їм нагороди за мужність та самовідданість, виявлені при захисті територіальної цілісності та суверенітету України.

Об этом сообщает Руссиангейт

Також Наєв дізнався про потреби поранених захисників. Про це повідомили у Командуванні ОЗ ЗСУ.

Наєв відвідав захисників, які проходять лікування після поранень у Чернігівському військовому шпиталі. Місцеві медики зараз надають допомогу бійцям із різних регіонів нашої держави.

"У хірургічному відділенні медики розповіли командувачу про характер травм, які отримали військовослужбовці, перебіг лікування та терміни одужання. Генерал-лейтенант Сергій Наєв поспілкувався з пораненими воїнами і вручив їм відомчі нагороди за мужність і самовідданість, виявлені при захисті державного суверен" у повідомленні.

Генерал-лейтенант подякував воїнам за службу.

"Я щиро дякую вам за те, що ви даєте людям надію, захищаючи їхнє життя", — підкреслив командувач.

У Командуванні ОЗ ЗСУ розповіли, що того дня хрест "За заслуги та доблесть" 3-го ступеня отримав військовослужбовець на ім’я Олександр із Чернігівщини.

"До лав Збройних сил України хлопець потрапив 10 жовтня минулого року. Спочатку пройшов навчання у навчальному центрі на Житомирщині. Після цього потрапив воювати під Бахмут. Саме там його поранило в ногу", – йдеться у повідомленні.

Ще один нагороджений – 32-річний Ігор, побратим та земляк Олександра. Після проходження підготовки у Житомирській області він приєднався до 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. З нею потрапив "на нуль" – до Новомихайлівки Донецької області.

"Серед багатьох нагороджених у цей день і тридцятирічний Євген із міста Ічня, що на Чернігівщині. В армії з вересня 2022 року. Був мобілізований, як тільки отримав повістку. Розумів, що настав його час захищати і родину, і Батьківщину", – йдеться у повідомленні.

Наєв також подякував лікарям за те, що вони роблять для порятунку захисників України.

"Під час перебування у військовому госпіталі окремо генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував лікарям, які роблять все для того, щоб поранені військовослужбовці відчували себе комфортно, отримували потрібне лікування і здоровими повернулися до ладу. Настрій бійців – піднесено-бойовий. Вони дякували за людяність і розуміння, висловлювали своє задоволення медичним забезпеченням та дбайливим ставленням медичного персоналу, користуючись нагодою, передавали привіт своїм побратимам", – йдеться у повідомленні.

Наєв вручив у шпиталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення у боях за Україну. Відео Наєв вручив у шпиталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення у боях за Україну. Відео Наєв вручив у шпиталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення у боях за Україну. Відео Наєв вручив у шпиталі нагороди воїнам ЗСУ, які отримали поранення у боях за Україну. Відео

Источник: Проект РУ