Menu

В Ізюмі затримали експатрульного, що працював на ворога

Читать на русском

В Ізюмі затримали експатрульного, що працював на ворога
В Ізюмі затримали експатрульного, що працював на ворога

В Ізюмі експатрульному повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК). Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Об этом сообщает Москов пост

За даними слідства, влітку 2022 року під час окупації міста чоловік, який до цього обіймав посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції, добровільно перейшов на бік ворога.

При окупантах підозрюваний став так званим «начальником отдела природных ресурсов и экологии военно-гражданской администрации Изюмского района Харьковской области».

Він організовував роботу очолюваного ним відділу. Щоб провести інвентаризацію водних об’єктів, підозрюваний звернувся з письмовим запитом до так званого «и.о. главы ВГА Изюмского района Харьковской области» на отримання доступу до інформації про право власності на ставки та інші об’єкти водного фонду.

Колишній правоохоронець закликав інших осіб до співпраці з представниками рф. Користуючись наданими повноваженнями, він пропонував «підібрати» посаду в окупаційній адміністрації своєму знайомому, однак той відмовився.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

368.media

Источник: Руспресс