Menu

На Київщині п’яний водій пропонував хабар патрульним (ФОТО)

На Київщині п’яний водій пропонував хабар патрульним (ФОТО)

На Київщині патрульні передали слідчим водія, що пропонував неправомірну вигоду

Об этом сообщает База компромата

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Учора, близько 17-ї години, на 35 км автодороги Київ — Чоп інспектори помітили авто Skoda Octavia, водій якого порушив ПДР.

Поліцейські подали сигнал про зупинку, однак керманич проігнорував це та продовжив рух. Тож інспектори повідомили інші екіпажі про необхідність зупинити цей транспортний засіб.

Невдовзі після того патрульні, що несли службу на 20 км автодороги Київ — Чоп, виявили це авто та зупинили його.

За кермом перебував 42-річний чоловік.

Під час спілкування поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Та керманич відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. Натомість запропонував хабар, щоб уникнути відповідальності.

Патрульні попередили керманича, що пропозиція чи надання неправомірної вигоди поліцейському — це кримінальне правопорушення. Однак чоловік проігнорував неодноразові попередження та наполягав на своєму.

Вже під час складання патрульними адмінматеріалів, водій підійшов до службового авто та поклав грошові кошти до сидіння, у якому сидів інспектор.

Для фіксації та встановлення всіх обставин цієї справи, патрульні викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Уникнути адміністративної відповідальності чоловікові також не вдалось, адже інспектори склали на водія протоколи за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського) та ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння) КУпАП, вилучили посвідчення водія та відсторонили його від керування.

Нагадаємо, що протягом вихідних, 18 та 19 березня, патрульні Білої Церкви зупинили 9 осіб, які сіли за кермо транспортного засобу, ймовірно, перебуваючи в стані сп’яніння.

На зображенні може бути: 1 особа, автомобіль та дорога
Немає опису світлини.
На зображенні може бути: 3 людини та гроші

Источник: Устав